Om Anno14

Anno14 er, som navnet måske afslører, oprettet i 2014.

Pr. 1. juni 2014 startede Anno14. Under Anno14 har der hidtil været et enkelt tolkefirma, nemlig Anno14 Tegnsprogstolkning ved Trine Svaneeng.
Pr. 1. januar 2015, fordobledes antallet af enkeltmandsfirmaer under Anno14 paraplyen, da Tegnsprogstolk Christina Lott valgte at blive selvstændig, og lægge sine kompetencer ind under Anno14 hatten. Pr. 1. august 2015 udvides paraplyen med et ekstra enmandsfirma, nemlig Tegnsprogstolk Sara P. Didriksen.

Så nu består Anno14 af 3 tolkefirmaer, der leverer alle slags tegnsprogstolkeopgaver på Sjælland og sydhavsøerne. Da vi er 3 firmaer samlet under ét navn, får du herunder både beskrivelse af de 3 tolke samt deres fakturerings- og kontaktoplysninger.

Om Trine Svaneeng

Trine Svaneeng Examineret Tegnsprogs- og mundhåndsystem tolk
Trine “Svane” Svaneeng
mob: 20643343
mail: trine@anno14.dk
cvr. nr. : 31983274

Jeg blev uddannet som Tegnsprogs- og MHS tolk i januar 2010.

De første 4 år har jeg arbejdet hos SIGNboard, som ikke bare har givet mig et fantastisk hold kollegaer, men også en bred vifte af varierende opgaver samt mulighed for personlig og professionel udvikling.

Før jeg læste til tegnsprogstolk, arbejdede jeg i 9 år i Det Berlingske Officin. Da jeg forlod Berlingske i 2006, var jeg Kommunikationskonsulent i IT afdelingen, Berlingske IT.

Sprog og kommunikation har altid interesseret mig. De to ting, kombineret med at skulle etablere et godt samarbejde i en tolkesituation, er bare et par af de ting der gør, at jeg er vild med mit arbejde.

Mit samarbejde og mangeårige venskab med Christina og Sara er en ekstra bonus både professionelt og privat.

fornavn

 

Om Christina Lott

christina
Christina “Glad” Lott
Mob: 42321685
Mail: christina@anno14.dk
Cvr. nr. : 36092165

Det er over 10 år siden jeg blev uddannet Tegnsprogs- og MHS-tolk og Efter eksamen blev jeg ansat i SIGNboard.
Fra 1. januar 2015 blev jeg selvstændig Tegnsprogstolk.

Det betyder at jeg er blevet klædt rigtig godt på til at kunne håndtere mange forskellige tolkesituationer og har mange forskellige erfaringer som jeg kan trække på, men nu kom tiden altså til at stå på egne ben og det foregår i tæt samarbejde med Trine & Sara som jeg har kendt siden 1. skoledag på tolkeuddannelsen og siden hen også Trine som kollega i Signboard.

Jeg er tidligere blevet udlært som Grafiker og har arbejdet 13 år i den branche. Så skiftede til pædagogfaget hvor jeg brugte 4 år sammen med dejlige børn inden jeg turde springe ud i helt nye udfordringer som tegnsprogstolkestuderende hvilket jeg ikke har fortrudt et øjeblik!

 

 

Om Sara P. Didriksen

christina
Sar P. Didriksen
Mob: 60478568
Mail: sara@anno14.dk
Cvr. nr. : 36569492
I januar 2010 blev jeg uddannet som tegnsprogs- og MHS tolk og blev derefter ansat hos Tolkebooking CFD.
Efter et år som tegnsprogstolk ude i marken, blev jeg tilbudt 2 dage på kontoret som planlægger. Det var med til at give mig en varierende arbejdsuge, samt en større viden om det at arbejde i et tolkefirma.Tolkebooking har været en dejlig arbejdsplads, som har givet mig mulighed for varierende opgaver og dejlige kollegaer. Hvilket betyder, at jeg følte mig klædt godt på til selv at gå selvstændig.
Det gjorde jeg 1. august 2015.
Jeg glædes over det tætte samarbejde med Trine og Christina, som jeg har kendt siden vi startede på tolkeuddannelsen sammen.Jeg er tidligere kontoruddannet, inde for det private, med speciale i administration. En uddannelse, som jeg har haft stor gavn af, både som tegnsprogstolk, i forhold til samarbejdet med kunder men også som planlægger og administrere tolkeopgaver.